Någon hörde min önskan

Någon hörde min önskan

I morse skrev jag att jag var trött på mörkret och ville ha sol. Någon hörde min önskan för vet ni vad? I dag har vi haft sol i Karlstad. Precis vad jag behövde! Jag har jobbat två timmar i dag, det är en lagom lång arbetsdag tycker jag haha;) Efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa min kontaktperson.

Lunch och promenad

Vi åt lunch och pratade om hur jul och nyår varit. Sen gick vi till Clas Ohlson för att köpa en pärm. Nytt bokföringsår betyder ny pärm, sådana där mindre roliga saker som man måste göra när man driver företag. När alla ärenden var gjorda så tog vi en promenad runt Sandgrundsudden. Nu visar stegräknaren 6,53 km, heja mig!

Telefonmöte

Väl hemma igen hade jag ett telefonmöte med en uppdragsgivare. Inom kort kommer jag kunna berätta för er om en ny bokning för allmänheten. Jag gillar föreläsningar för allmänheten för då får jag träffa er. Ni kan ju läsa om ca 90% av mitt liv men jag har ju ingen aning om vilka ni är. Kan du inte berätta lite? Vem är du? Vart bor du? Varför läser just du min blogg?

Någon hörde min önskan

5 svar på ”Någon hörde min önskan

  1. Jag heter Beatrice är 30år och bor i Umeå. Har själv bipolär och Asperger. Har varit på din föreläsning du hade i Umeå. Tycker det är intressant att följa dig och ditt liv.

  2. Bor i Järna just nu, 24 år. Började läsa din blogg för många år sedan och har alltid känt att jag har kunnat relatera och i augusti fick jag förklaringen då jag fick min diagnos Asperger.

  3. Hej! Jag bor i Göteborg och jag läser din blogg för att den är den perfekta blandningen av pepp, information och söt katt. Jag känner igen mig i en del saker som att kämpa med psykiatrin och försäkringskassan, och att vardagen går upp och ner beroende på hur man mår. Sen så tycker jag det är roligt med nya pärmar och bokföring också för den delen, fast jag driver inte eget företag så det är kanske därför. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen