Mina julklappar

mina julklappar

Mina julklappar

Jag kom på att jag glömt att visa er mina julklappar. Jag fick massa badskum. Haha jag badar ju badkar typ 1-3 gånger per dag så badskum går åt.

30 eller 3 år?

En annan sak jag gillar är unicorn. Man kan ju fråga sig om jag är 30 år eller 3 år, haha. Fick en svart av Carolina hon tyckte att . jag behövde en eftersom jag är svart och svår haha. Den i guld fick jag av Henrik och kidsen.

Plättjärn

Eftersom jag missbrukar bananpankakor så har jag önskat mig ett plättjärn att steka dom i. Jag stod i mellandagarna och höll i ett men fick en känsla av att mamma kunde ha köpt ett redan så jag lät bli att köpa det. Jag är tydligen synsk:D Ett paket med parfym fick jag också. Jag fick även lite kläder av mamma och pappa men de blev inte med på bild.

Ett bidrag till Suicide zero

Jag fick en ljuslykta från min kusin Madde med familj. Jag tycker att den är extra fin för en del av vinsten går till Suicide zeros arbete för att minska självmorden i Sverige.

En klocka på varje hand

Jag fick en klocka från moster. jag har ju redan en aktivitetsklocka som jag har på mig dygnet runt. Men Henrik tyckte att jag kunde ha en klocka på varje hand och har en efter svensk tid och en med engelsk tid. För under speedwaysäsongen så frågar jag honom flera gånger i veckan om England är en timma före ett efter så jag vet när jag ska uppdatera matcher. Kanske vore något haha.

2 svar på ”Mina julklappar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen