Resultat vecka 45 och 46 med Viktväktarna

Resultat vecka 45 och 46 med Viktväktarna

Resultat vecka 45 och 46 med Viktväktarna

I dag var det dags för första vägningen på två veckor. Mitt resultat vecka 45 och 46 med Viktväktarna blev +-0. Jag är nöjd med det resultatet med tanke på hur de två senaste veckorna sett ut. Det blev inte alls som planerat efter att jag vunnit priset balla det ur totalt och jag inte räknat något på två veckor. Jag har ätit chips, godis, bullar och druckit alkohol.

Okej att unna sig

Det är okej att unna sig i bland. Jag vann ett pris och jag var värd det. Men det viktigaste är att sen sätta ner foten innan det drar i väg och det har jag gjort nu. Så nu börjar vi om och jag ska börja följa planen igen. På lördag ska jag som sagt ut på krogen men jag har redan skrivit in vad jag tänkt dricka så jag vet vad jag kan äta under veckan för att hålla budgeten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen