Aspiepower Media

Vill du boka mig som föreläsare under 2019?


Detta inlägg är skrivet i samarbete med mitt eget företag Aspiepower media


Vill du boka mig som föreläsare under 2019?

Det känns så himla sjukt men det här året börjar gå mot sitt slut. Det är nu dags att börja planera för 2019. Vet du om att du vill boka mig som föreläsare under året? Då är det dags att göra det nu! Boka en rolig, gripande och informativ föreläsning om hur det kan vara att leva med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2. Jag kommer ta med er på min resa från trasig 14 åring, psykiatrisk slutenvård och åtta självmordsförsök. Till att hitta tillbaka till livet, utbilda sig till journalist, bli egen företagare och en prisad föreläsare som varit självskadefri i över två år.

Vem kan lyssna på min föreläsning?

Jag får ofta frågan om vem som kan lyssna på min föreläsning och jag tycker att alla kan göra det. Jag har tidigare föreläst för personal på Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan, kommuner och landsting. Ungdomar, lärare och idrottsföreningar. Ni kan läsa mer om tidigare uppdragsgivare här. Jag kan också anpassa föreläsningen efter kundens önskemål.

För prisuppgifter, frågor och bokningar maila mig på: info@joannahalvardsson.se

 

Alla som jobbar med barn och ungdomar borde få möjligheten att följa med Joanna på hennes resa genom att höra hennes föreläsning. En föreläsning där Joanna berättar utifrån sin verklighet på ett enkelt sätt om sina erfarenheter hur vardagen har sett ut för henne. Jag får ännu en gång bekräftat hur dåligt vårt samhälle är att ta till vara på alla människors olikheter. Det finns ibland enkla metoder och lösningar som gör att alla människor kan få utvecklas och få ett bra liv. Jag rekommenderar varmt Joannas föreläsning.
/Anders Rosell, Orsa 

När man hör Joanna föreläsa och får hänga med på hennes resa fram till i dag så börjar man fundera man väldigt mycket på hur detta kan få ske. Joanna berättar på ett intressant sätt om hur hennes liv har varit och man får följa med på en resa på livets otroligt svåra berg och dalbana. Att få chansen att höra denna föreläsning har hjälp mig i mitt accepterande av min egen Asperger diagnos då Joanna berättar att alla är  olika men unika på sitt sätt.
/Martin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *