Dag två med nya medicinen

Gillar inte den här tiden på året

Jag gillar inte den här tiden på året. Det är kallt och mörk och jag vill bara krypa in i ett ide och sova bort vintern. Jag gillar inte att jag måste börja dagen med att skrapa bilen brrrr. Många längtar efter julen men för mig betyder julen bara ångest. Förväntningar som aldrig blir som man trott. Ångest och stress för att allt ska bli perfekt. Förra julen var den första på fem år som jag överlevde utan lugnande. Så jag skulle kunna skippa vintern.

Jobba hemifrån

Men tyvärr kan jag inte leva inomhus så det var bara att palla sig ut i – 6 grader i morse och försöka få i gång i bilen. Jag jobbade bara två timmar i dag. Eftersom det blev som det blev i måndags så ska jag jobba några timmar hemifrån denna vecka. Kan inte vara på plats för jag måste dra till Hagfors en sväng i morgon för att laga några tänder, mindre roligt.

Fixat presenter

Efter jobbet i dag åkte jag in till stan för att träffa min kontaktperson som jag alltid gör på onsdagar. Vi var bland annat i väg till Hjärnkolls lokaler för att hämta två påsar fullproppade med material från Hjärnkoll i Värmland. Peter Jihde fick ju en förra veckan nu är det Dregen och Nickes tur att få presenter.

Dag två med nya medicinen

I dag är det dag två med nya medicinen. Det enda jag känner är att jag är trött men det är svårt att säga om de bara beror på medicinen eller för att det varit två intensiva veckor är svårt att säga. Vi får ge det en chans i några veckor så får vi se. Tror det kan ta upp till en månad innan man får full effekt men jag brukar känna skillnad efter bara några dagar. Jag har mindre ångest men det kanske beror på att jag är för trött för att känna efter haha.

dag två med nya medicinen

3 svar på ”Dag två med nya medicinen

 1. Åh fina du….jag avskyr också denna tiden på året! Blääk för kylan alltså!
  Svar: Ja spa är ju alldeles, alldeles ljuvligt 🙂

 2. Julen har så länge varit det jag avstått från.
  Går gärna i ide.
  Efter att hustrun avled i lungcancer blev julen
  det jag minst såg fram emot. Detta år har sönerna fattat beslutet att vi skall göra det vi
  vill. Inga krav. Ev blir det obetydliga klappar. Utdelade av yngste sonen. Granar får leva utomhus.
  Rickard, Robin och jag gör det vi vill.
  Du hade blivit mycket välkommen. Men det är ju en annan sak.
  Lev och vegeterar december. 1/1 blir huset åter snarare❤️

 3. Jag skulle också vilja gå i ide på vintern! Som björnar gör. Äta massor av god mat på hösten och sen bara sova sig igenom mörkret och kylan. Dock så tycker jag om julen. Dels är det fint med alle juleljus som lyser upp i mörkret, dels är det kul med jul. Om än ansträngande. Speciellt att köpa julklappar. Och få julklappar. Jag har märkt att många drar ner på julklapparna eller hoppar över dem helt, det låter rätt bra faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen