Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Minnena lever kvar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Minnena lever kvar

Minnena lever kvar

Allhelgonahelgen

Det är allhelgonahelgen och det är första året som vi har en grav att gå till och tända ljus. Som jag skrivit om tidigare så dog både min farmor och farfar tidigare i år. I fredags var jag och mamma till graven och gjorde fint. Det var första gången jag var där efter jordsättningen. Nu har även stenen kommit på plats.

Minnena lever kvar

I fredagskväll satt jag och kollade igenom några pärmar som vi hittade i farmor och farfars hus när vi tömde det. Farfar har sparat massa tidningsurklipp och alla teckningar han fått av mig, det är en del. Och alla är märkta med datum och klockslag. Minnena lever kvar även om dom inte är kvar på den här planeten.

Alltid gillat att skriva

Jag har alltid gillat att skriva. Som barn var jag en väldigt tyst och blyg liten tjej så att skriva har varit mitt sätt att utrycka mig på. Jag var faktiskt den första patienten i Värmland som fick tillåtelse att maila barnpsykiatrins akut. Jag kunde ringa och säga att de fått ett mail sen ringde de upp så kunde vi prata om det jag hade skrivit. När jag bläddrade i pärmen så insåg jag att jag och farfar övat på att skriva ihop.

Fredagsmys på golvet

Annars blev det en lugn kväll med fredagsmys på golvet med Bebbsan. Det hände en knasig sak i dag. Baby går ut och in på inglasade altanen hela tiden. När jag och mamma skulle åka ner till stan så frågade jag om hon var inne. Ja sa mamma och satte på larmet och så åkte vi. Fem minuter senare ringer pappa och undrar vart vi är för larmet har gått. Vi vänder om och åker hem och vet ni vad det var för inbrottstjuv som var på besök? Haha jo Baby! Vi hade glömt henne på altanen så larmet gick. Förlåt Bebbsan men tur att det var en sådan söt inbrottstjuv haha.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *