Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Himlen har fått ännu ängel – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Himlen har fått ännu ängel

Himlen har fått ännu ängel

Himlen har fått ännu en ängel. Nu får du och farmor vara tillsammans igen och ni behöver inte lida mer. Jag kommer sakna dig men jag kommer bära med mig alla minnen. Jag är tacksam för allt du gjort för mig. Vad jag än hittade på så stöttade du mig. Som när jag var 6 år och kom på att jag skulle börja samla på kapsyler. Du gjorde så att varenda Hemliabutik i hela Värmland (han var bilförsäljare) och halva släkten samlade åt mig. Sen åkte du runt och hämtade upp dom. Samlingen blev stor och vi kom i upp i över 70 000 stycken. Jag tröttade efter ett tag men du byggde på min samling ända in i de sista.

Ordning och reda

Jag brukar säga att jag fått mina Aspergerdrag av dig för du gillade också tydlighet och struktur. Du har sparat varenda teckning du någonsin fått av mig. Alla är märkta med datumet och klockslaget som du fick dem och är insatta i en pärm. I annan pärm har du sparat alla tidningsurklipp, skytteresultat och födelsedagshälsningar från veckobladet.

Spjuver med ett leende på läpparna

Varje gång du kom innanför dörren så la sig Baby på rygg framför dina fötter för hon visste att det var bus på gång. Alla kommer minnas dig som en spjuver som alltid hade ett leende på läpparna. Vila i frid farfar.

himlen har fått ännu en ängell

6 reaktioner på “Himlen har fått ännu ängel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *