Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Min viktresa – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Min viktresa

Min viktresa

Min viktresa

Jag såg att någon hade gjort en Weightloss Calendar och jag var tvungen att härma efter. Jag tycker det är spännande och intressant hur det gått olika månader. Nu har jag tappat 12,8 kg sedan tredje januari. Sammanlagt 28,2 kg sedan starten 2008. I juni gick jag upp 0,9 kg och det är ganska lite med tanke på att jag spenderade två veckor i Kroatien med all inclusive och inte räknade något alls.

Nära målvikt

Det är ynka 1,8 kg kvar till målvikt nu och som jag tidigare berättat så är tanken att jag ska väga 65 kg den sista november. Kör jag som förra månaden så blir det inga problem. Dock har jag gått mindre senaste dagarna för att jag inte gillar regn och mörker. Absolut inte nu när de letar efter våldtäcksmän i mitt bostadsområde. Så funderar på att fixa gymkort och gå på gåband i stället.

Ingen press

Vi får se hur det blir. Jag tänker inte lägga någon press på mig själv. De ingen idé att stressa sig igenom en viktresa för man ska ju orka hålla vikten sen också. Min viktresa får ta den tid det tar och som kroppen tycker att den behöver. Men det skulle vara sjukt nice att vara guldmedlem i slutet av december eller början av januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *