Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 VECKOPLAN 45 | Jag ska föreläsa för 300 ungdomar – Aspiepower Media
Aspiepower Media

VECKOPLAN 45 | Jag ska föreläsa för 300 ungdomar

Jag ska föreläsa för 300 ungdomar

Förra veckan var lugn den här är i samma tempo. Den är enda planen att jag ska jobba och sen vila upp mig inför helgens äventyr. För på lördag har Svenska kyrkan Karlstadsstift bokat mig så då ska jag föreläsa för 300 ungdomar. Sedan jag började föreläsa har jag sagt att jag vill nå ut till ungdomar. För jag önskar jag hade fått träffat någon som mig själv i dag när jag var 15 år.

Jag ska föreläsa för 300 ungdomar

Veckoplan:

Måndag:

Jobb 9-13
Boendestöd på eftermiddagen.

Tisdag:

Jobb 9-13

Onsdag:

Jobb 9-11.
Träffa min kontaktperson 11.15
Viktväktarna 16.15

Torsdag:

Vilodag

Fredag:

Vilodag

Lördag:

Jag ska hålla två föreläsningar.

Söndag:

Vilodag


Veckans förväntningar:

Jag ser fram emot att föreläsa för ungdomar.

Veckans utmaning:

Att vila på vilotiden och inte hitta på något annat.

Hur gick förra veckans utmaning?

Jag hade inga utmaningar förra veckan.

2 reaktioner på “VECKOPLAN 45 | Jag ska föreläsa för 300 ungdomar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *