Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jordsättning – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jordsättning

Jordsättning

Hallojsan kompis!
Jag började den här dagen med sovmorgon, så skönt! Sen lurade jag Baby att jag skulle till jobbet. När hon skulle hejdå till mig så skyndade jag mig att ta henne innan hon drog under sängen. Sen begav vi oss till Hagfors. När jag kom hit så fick jag veta att farmor och farfar skulle jordsättas i dag så jag blev med på det. Nu har jag precis kommit hem och ska göra mig klar för om en timma ska jag på speedway.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *