Resultat vecka 41 med Viktväktarna

Resultat vecka 41 med Viktväktarna

Resultat vecka 41 med Viktväktarna

Jag har varit bitter i några veckor för att viktresan inte går som jag vill pga all vätska jag drar på mig av medicinerna. Förra veckan palla jag mig dock dit och vägde mig. Då bestämde jag mig för att köra stenhårt den här veckan och det har jag gjort och det gav resultat. Mitt resultat vecka 41 med Viktväktarna blev -1,3 kg. Yay!

Finns hopp om en kram

Mitt mål är ju att vara på målvikt 65 kg den 30/11 då Dregen kommer till stan. Ni kanske minns att jag inte får krama honom om jag inte klarar det haha. (Mitt eget påhitt) Förra veckan trodde jag inte att det skulle gå men nu finns det ju faktisk hopp. Jag behöver tappa 0,46 kg i veckan de närmsta fem veckorna men det låter ju ändå rimligt. Dock ska vi tillägga att de här veckorna innehåller en gala och två konferensdagar. Så jag måste vara stenhård om jag ska klara det här.

Fördelen med ångest

Det finns dock en fördel med att må sämre och ha ångest. Det är att jag går mycket mer än vanligt. 58706 steg blev det denna vecka och det är mycket för mig med tanke på min skadade fot. Jag känner att jag kan gå bort en del ångest så det blev mycket gående denna vecka. Funderar faktiskt på att köpa ett gymkort, trodde aldrig att jag skulle säga den meningen. Men de kanske vore bra under vintern eftersom jag får ont av kylan. Får suga lite på den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen