Home Vardag Resultat vecka 37 med Viktväktarna

Resultat vecka 37 med Viktväktarna

by Joanna Halvardsson

Resultat vecka 37 med Viktväktarna

I går var det dags för veckans invägning. Den här veckan gick det inte alls bra. Mitt resultat vecka 37 med Viktväktarna blev +1,1kg. Jag slutade räkna helt från lördag tills i dag. Medicinen gör att jag sugen på något hela tiden. Sen drar jag på mig vätska. Mindre bra kombo. Nu börjar vi om igen! Den här veckan ska jag hetsäta ägg och frukt;)

Resultat vecka 37 med Viktväktarna

You may also like

2 comments

Emma Engström 27 september, 2018 - 08:52

Man kan verkligen öka i vikt av vätska, helt sjukt vilken skillnad det kan bli! <3

Reply
Joanna Halvardsson 27 september, 2018 - 10:28

gick upp 30 kg på 1,5 månader av mediciner en gång. Jävla vätska!

Reply

Leave a Comment