Aspiepower Media

Dag 8 med 700 mg Serouqel

Dag 8 med 700 mg Serouqel

I dag är det dag 8 med 700 mg Seroquel. Det kan ta ca två veckor till full effekt men jag tycker att jag är lite stabilare. Men det är svårt att säga om jag är bara är sjuk av infektionen så jag inte orkar känna efter.

Varför berättar dom inte?

Det är en sak jag inte riktigt förstår. Varför berättar inte psykiatrin att man kan må sämre de två första veckorna när man sätter in ny medicin eller höjer? De två första dagarna var ångesten hemskt. Nu förstod jag varför för jag råkade veta att det är en biverkning men alla gör ju inte det.

Galna biverkningar

Det står på bipacksedeln men jag brukar undvika att läsa den för jag vill inte veta att medicinen kan ge trevliga biverkningar som allvarliga blodsjukdomar och stroke ? Läser du bipacksedeln på dina mediciner?

700 mg Seroquel

2 reaktioner på “Dag 8 med 700 mg Serouqel

  1. Jag tillhör skaran som alltid läser bipacksedeln. Nu vet jag inte riktigt vad jag har för nöje av att veta att en av de vanligaste biverkningarna på en av mina mediciner är hjärtinfarkt.
    Ibland får jag en känsla av att läkare/psykiatrer inte informerar patienter om att de kan komma att må sämre för att de antingen tror att patienten inte kommer att våga ta medicinen. Eller för att de tror att den informationen kommer göra att patienten mår ännu sämre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *