Home Baby Jag höll på att bränna ner lägenheten

Jag höll på att bränna ner lägenheten

by Joanna Halvardsson

Jag höll på att bränna ner lägenheten

I söndags åkte jag och Henrik hem till Karlstad. Vi tog en sväng till Välsviken och Jula för att köpa en färgskrapa. För några veckor sedan skulle jag laga mat och efter ett tag insåg jag att det luktade plast. Varför? Jo jag hade ställt tillbringaren till min blender på plattan så det var smält plast över hela plattan. Heja! Hade varit snyggt om jag bränt ner lägenheten. Det var där jag insåg att min hjärna inte riktgt funkar som den ska och jag ringde psykiatrin.

En lugn kväll

Nu har Henrik fått bort all plast från spisen och jag behöver införskaffa en ny blender, den här mår inte så bra haha. Tur att jag i alla fall var i köket och kände doften snabbt. Efter turen till Välskviken blev det en lugn kväll framför TV:n och varma mackor till middag.

bränna ner lägenheten

Livet som kändis

Baby stannade kvar i Hagfors för två veckors all inclusive semester. Vilken lyx det kan vara att vara katt. I går landade det ett paket till Baby i brevlådan. När man är en kändis så kan det i bland dyka upp presenter från fans. Ja ni ser vem som är mest känd i den här familjen haha. Tack snälla Jennie! Kändisskapet har stigit Baby åt huvudet så hon ville att jag skulle skicka paketet med en taxi till Hagfors. Där går dock gränsen så hon får allt vänta tills hon kommer hem igen. 😉

You may also like

7 comments

Netti Starby 26 september, 2018 - 17:34

Vilka gulliga presenter kissen fick! 😀 Kramis

Reply
Joanna Halvardsson 27 september, 2018 - 10:27

Ja hon är nöjd;) kram

Reply
Jennifer 26 september, 2018 - 21:49

Riktig tur att du kände av doften så snabbt! Obehagligt läge 🙁

Reply
Joanna Halvardsson 27 september, 2018 - 10:27

Ja tur att jag var kvar i samma rum

Reply
Malin Rosén 27 september, 2018 - 07:42

Så bra och viktig blogg <3

Reply
Joanna Halvardsson 27 september, 2018 - 10:27

Kul att du gillar bloggen <3

Reply
Dixi Wonderland 27 september, 2018 - 10:24

Tur att det inte började brinna!

Reply

Leave a Comment