Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Skogspromenad och begravning – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Skogspromenad och begravning

Begravning

Gårdagen spenderades som sagt i Hagfors. Vi började dagen med att begrava Sköldis. Baby tyckte att begravningar var tråkigt med begravningar så hon gick därifrån och åt gräs i stället ??

begravning

Skogspromenad

När Sköldis fått ta sin sista vila så bestämde jag och Henrik oss för att ta en promenad. Det blev en skogspromenad på 2,5 km. Lite kantareller fick vi med oss hem också. Sen blev det en lugn kväll framför tv:n.

 

1 reaktion på “Skogspromenad och begravning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *