Att köpa träningskläder fast man inte tränar…

Inlägget innehåller adliks
…………………………….
Som jag skrivit tidigare så fick jag ett gymkort av Försäkringkassan, eftersom man kan få en aktivitet betalt om man har aktivitetsersättning. Jag valde att bli medlem hos Actic för att man då kan simma och träna på samma kort och när jag har som mest ont är simning det bästa. Så det senaste halvåret har jag och min kontaktperson varit och simmat en dag i veckan ungefär, förutom uppehåll när min kropp tycker att det är dags för en infektion.

Vi har inte testat gymmet än för jag vet inte riktigt hur mycket min trasiga fot klarar av. Simning går bra men går jag för mycket på den så gör det ont. Men fast jag inte tränar så har jag en hel hylla i garderoben med träningskläder haha. Och jag vill köpa nya för det finns så himla många snygga, haha kanske får börja träna på riktigt så jag kan gör det;)

Dock har jag ju alltid på min min Viofit och har haft det i ett år nu. Jag gillar att den mäter sömnen så jag kan hålla koll på om jag börjar sova för lite, och är påväg att gå in i en hypomani. Men sen peppar den mig även till att röra mer på mig, som tex i går när jag gick till Hjärnkoll. Kom dit 40 min för tidigt och hade bara gått 3000 steg så gick tre varv runt huset för att komma upp i 5000 haha:D

Hur motiverar du dig till att träna?

träningskläder
Länkar: Nike Top | Adidas Hoodie | Fitbit | Nike Skor | Tights Turkos | Tights Vinröd | Nike Tränings BH | Träningsbag

4 svar på ”Att köpa träningskläder fast man inte tränar…

  1. tränar inte heller direkt men gillar att ha träningskläder fast man bara kanske går en runda. finns så mycketfina kläder
    Fin tisdag

  2. Jag tycker mest att simma speciellt när känner jag ont i ryggen ? Vad kul att fick du en gympa kort! Till mig stor motivation är vad jag ser i en spegel! ?
    nouw.com/versjada

  3. Vet du om man kan få en aktivitet betald när man har sjukersättning också? Gäller den förmånen i hela Sverige ?

    1. Ingen aning faktisk inte behövt tänka på det än. Japp för aktivtetsersättning gäller det för alla. Har tidigare fått fotokurs betald och busskort för att kunna åka till hagfors på speedway hahaha för de såg de som en aktivitet som var bra för min rehabilitering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen