Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vilken resa vi gjort! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vilken resa vi gjort!

Vi har gjort en resa tillsammans

Jag hör ofta kommentaren ”Oj Joanna vilken resa du gjort”. Jag har gjort en stor resa men vi har också gjort en stor resa tillsammans. 2007 startade jag min första blogg. Jag satt i ett klassrum på Molkoms Folkhögskola och vår fritidsledare Marie lärde oss hur man gjorde en blogg. Jag som alltid haft lättare att utrycka mig i text fastnade direkt. Första bloggen var mest för min egen skull. 2010 startade jag en ny blogg. Fortfarande för min egen skull men det började ramla in läsare. De är ju roligare att skriva om någon läser liksom.

Trodde att någon skämtade med mig

2011 låg jag hemma i min säng med feber. När jag vaknade så hade jag ett missat samtal så jag ringde upp röstbrevlådan. Där mötts jag av en kvinna som säger ”Hej Joanna! Jag ringer från Värmlands folkblad och vi skulle vilja göra ett reportage om dig och din blogg.” Jag trodde att någon skämtade med mig men dagen efter ringde Nya Wermlands tidningen och ville samma sak. Då hade jag ingen aning om att de bara var början på min kontakt med media. Tror att nämndes mellan 15-20 gånger i media bara under 2018. Det är fan sjukt!

Ni fick mig att fortsätta

I augusti 2018 skrev jag ett inlägg  här och berättade att jag hade tappat lusten och inspirationen till att blogga och att jag tänkte tanken att sluta helt. Ni var många som kontaktade mig och berättade vad min blogg betydde för er. Ni uppmanade mig att skriva mindre inlägg men absolut inte sluta. Jag var livrädd för att statistiken skulle rasa men jag gav det en chans. Vet ni vad som hände? Jo statistiken sköt i höjden i stället. Bloggen växer för varje månad som går.

Besöksrekord för tredje månaden på rad

Nu firar vi besöksrekord för tredje månaden i rad. I december läste 28 186 unika personer bloggen. Under hela 2019 har bloggen haft 158 714 unika besökare. Fattar ni hur sjukt det är? Jag kan inte ens så så många människor framför mig. Utan er så vore jag ingenting. Det är ni som gör det möjligt för mig att fortsätta göra det som jag älskar att göra. Så tack för att ni gjort den här resan tillsammans med mig! Nu blickar vi fram mot 2020 och gör det till ett fantastiskt år tillsammans. Gott nytt år!

Bilderna i det här inlägget är tagna på journalistlinjen 2013, fotograf är Karin Jonsson.

1 reaktion på “Vilken resa vi gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *