Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vila i frid kompis – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vila i frid kompis

En tur på stan

I onsdags jobbade jag två timmar sen åkte jag in till stan för att träffa min kontaktperson. Vi gick runt och kollade lite i affärer sen tog vi en fika i Mitt i city. Det fick bli en lugn träff eftersom jag inte var helt frisk. Det blev med en t-shirt och en necessär hem från New Yorker. Jag har en stor necessär med alla mediciner men när jag är ute och reser och bara är borta en dag så är det lättare att ha en mindre med sig.

Sista antibiotikan

I torsdags jobbade jag veckans sista timmar sen tog jag helg. Jag åkte hem och chillade lite sen. Är sjukt trött av antibiotikan men nu är sista tabletten tagen. Nu håller vi tummarna för att det här är årets sista infektion. Efter att ha kollat på några avsnitt av Love Island bestämde jag mig för att ta en liten promenad. Det känns att jag inte är helt frisk men det blev 4 km.

En helg i Hagfors

Jag började fredagen med sovmorgon. Sen packade vi ihop oss och åkte till Hagfors där vi ska spendera helgen. Hittade en jacka i garderoben som jag aldrig använt och har letat efter ett tag. Helt plötsligt hängde den här. Passande för den här färgen är så inne i höst!

Vila i frid kompis

Under veckan hände en tråkig sak. Mamma och pappa kom hem i tisdags och hittade min ena sköldpadda Sköldis död i akvariet. Vila i frid kompis och tack för de 20 år vi fick tillsammans. Jag tyckte att det var mest synd om Skalman som blir ensam kvar. Men hittills har det gått bra. Han verkar trivas som singel efter 30 års samboskap. Han njuter av att få äta mat i fred utan att någon snor den från honom. Vila i frid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *