Hösten är här

Hösten är här

Efter besöket hos Åsa så åkte jag mot jobbet. Det känns lite konstigt att åka därifrån och åka till jobbet för var ju där mitt kontor låg förut. Efter jobbet åkte jag hem och åt väldigt sen lunch (klockan 16 haha) sen blev det en promenad. Nu visar stegräknaren 4,5 km. Jag har gått lite mindre senaste tiden för jag börjar få mer ont. Mina leder gillar inte alls höstvädret som är här nu. Efter den sommar vi haft blir det så stora kontraster. Funderar på att börja sova med värmemadressen igen.

Mycket speedway

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på speedway. Det blir mycket speedway den här veckan. I morgon ska jag jobba två timmar, träffa min kontaktperson och sen drar jag till Hagfors på….. spppppeeeeedddwwwwwayyyyy. Och på torsdag är det också speeeedwaaaayyyyyy. Yay! Om det nu inte regnar igen enligt prognosen så ska det göra det på torsdag men jag har inte tid fler inställda matcher nu. Håll tummarna för mig!

Hösten är här

Kan man ha för mycket leopardmönster?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen