Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Helt slut – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Helt slut

Helt slut

Tanken var att jag skulle träffa min kontaktperson i dag men jag vaknade upp i morse och kände mig helt förstörd. Det värkte i hela kroppen så jag blev yr och kallsvettades när jag försökte ställa mig upp. Insåg ganska snabbt att det inte skulle gå så fick smsa och ställa in. Sen somnade jag om och sov i tre timmar till, var helt slut.

Två orsaker

Jag tror att det  finns två orsaker till det här. 1. Väderförändringen min kropp hatar den. 2. Att jag började med mina sprutor för min reumatiska sjukdom i måndags efter några veckors upphåll. Det har blivit så innan att jag får som influensa symtom efter några dagar. Det får bli en lugn dag i dag. Nu ska jag bädda ner mig i soffan i några timmar till innan det är dags att åka till Viktväktarna och väga in sig.

Helt slut

3 reaktioner på “Helt slut

  1. Jag har reumatism. Rekommenderar verkligen att du testar att äta msm. Finns i både tabletter och pulver 🙂 Du kan googla på det så får du mer information men det har hjälpt mig enormt mycket. Går att få tag på ekologiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *