Veckan som varit

Veckan som varit

Trots att jag inte jobbar så mycket just nu så har det var mycket senaste veckan. Gjorde ett frilansjobb i måndags som också skulle in samma kväll. Jag skickade in den sex timmar innan deadline och det kan vara det senaste jag någonsin skickat in en text haha. Jag gillar att vara ute i god tid vad jag än gör. På onsdag träffade jag min kontaktpersoner och tog en promenad. Vi skulle gå 5,2 km men något blev fel under vägen för vi gick 7,5 km haha. Vi råkade nog följa fel skyltar.På onsdag eftermiddag kom D hit. Det blev mys framför tv:n och alla tjejer fick lika mycket uppmärksamhet.

veckan som varit

Få börja dagen i lugn och ro

Jag började fredagen med att bli väckt av att tandläkaren ringde. De fråga om de kunde flytta fram min tid några timmar så dom kunde laga två tänder på en gång när vi ändå höll på. Det tyckte jag var en bra idé och jag hade inte längre lika bråttom. Jag gillar att kunna börja en dag med att äta frukost i lugn och ro. Spenderade nästan två timmar hos tandläkaren men den här gången var det bara gamla lagningar som hade gått sönder. När jag var klar hos tandis så åkte jag hem och laga mat tills mamma och pappa kom hem. Efter maten åkte jag och pappa och tände ljus hos farmor och farfar.

veckan som varit

Jävla ungar

Det blev en lugn helg i Hagfors men jag tog en promenad på 4,5 km för att förbränna godis. Det är de där jävla ungarnas fel! Ni vet de där monstren som ska komma och tigga godis? Mamma hade köpt hur mycket godis som helst till dom men de kom ju inte så någon annan fick äta upp skiten. När jag nästan tryckt i mag allt, vad tror ni hände då? Jo då ringde det på dörren och då står dom där, de små monstren flera dagar försent. Tur att jag hade sparat tre bitar åt dom. Så visar vågen plus den här veckan så är det ungjävlarnas fel för att de inte vet vilket dag man firar haloween;) Nu har jag lämnat Bebbsan I Hagfors och tagit mig till Karlstad för att ladda upp för nya äventyr denna vecka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen