Aspiepower Media

Ingen julkänsla

julkänsla

Ingen julkänsla

Det är bara en vecka kvar till jul och jag har noll julkänsla. I helgen var jag i Hagfors och shoppade de första och sista julklapparna. Jag tycker att julen är överskattad. Det är bara massa stress, förväntningar som aldrig blir som man trodde. Förra året var första året på fem år som jag inte tog lugnande på julafton. Jag är inte ensam om att inte gilla julen, många med autism tycker att den är jobbig. Förra årets skrev jag ett inlägg om hur man firar påsk med NPF-diagnos men vill undvika kaos. Jag tycker att det inlägget passar till alla högtider. Du hittar inlägget här!

En söndag på gymmet

Vid lunchtid i går åkte jag hem till Karlstad. Jag hade en tid hos frissan vid 16.00 så nu är mitt hår redo för julen iallafall. Efteråt hade jag kunnat åka hem och chilla i soffan som jag brukar göra på söndagar. Det gjorde jag inte, instället åkte jag till gymet. Haha vad händer med mig?

Vinterland

I morse vaknade vi upp med ett vitt täcke över hela Karlstad. Det ger iallafall lite julkänsla. Dock vaknade jag också upp med smärta from hell. Vaknade 05 av att det gjorde ont i mina njurar. Gissar att det är ett nytt njurstensanfall på gång, eller muskelsmärta som läkaren påstod att det var. Ska försöka överleva fyra timmar på jobbet.

4 reaktioner på “Ingen julkänsla

  1. Jag ska tvinga mig själv till att få julkänsla! Planen är att sätta på julmusik (pop version) och julbaka och laga julig mat 😛 Min största ångest inför julafton är resan hem till pappa…..

  2. Bilden med Baby ger mig rejäl julkänsla! Vad kan vara mer jul än en katt bland julpappret? 😉

    Jag har också köpt alla julklappar, skönt! De kommande dagarna ska jag se ikapp julkalendern på SVT, äta pepparkakor och dricka glögg.

    Hoppas du får en lugn och trevlig jul i år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *