Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Video: 15 saker ni kanske inte visste om mig – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Video: 15 saker ni kanske inte visste om mig

15 saker som du kanske inte visste om mig

15 saker som du kanske inte visste om mig

Nu finns veckans video uppe på min YouTube kanal. Ni gillade videon om tjugo saker som finns i mitt hem så jag har gjort en liknande video. Den här gången kommer ni få lära känna mig lite bättre när jag berättar 15 saker som ni kanske inte visste om mig. Glöm inte bort att tumma upp, lämna en kommentar och prenumerera. Det är så jag vet vad ni gillar eller ej. Ni får också jättegärna komma med förslag på vad ni vill se i nästa video.*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *