Aspiepower Media

Jag ska aldrig mer säga att jag mår bra…

Jag ska aldrig mer säga att jag mår bra!

Fick frågan förutom om hur det var med magen, sa att det kändes bättre… Fem min senare känns det som om något hugger en kniv i magen på mig och jag viks dubbel av smärta. så fick bli morfin igen. Jag ska aldrig mer säga att jag mår bra för då blir jag tydligen straffat av min kropp. När morfinet började värka så orkade jag bli med mamma ner till stan och testade att shoppa bort stenarna haha. 😀 Vet om det funkade men fick iallafall lite nya kläder. Det är ju aldrig fel haha. Hoppas det är lika varmt i morgon så jag kan ha mina nya kläder. Har ju favorit fantastiskt väder i dag, inte sol men as varm så blev middag på balkongen

Jag ska aldrig mer säga att jag mår bra...

3 reaktioner på “Jag ska aldrig mer säga att jag mår bra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *