Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Positivt att gå upp i vikt – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Positivt att gå upp i vikt

Tappat inspirationen

Jag har inte uppdaterat så mycket om min viktresa senaste tiden och ni kanske undrar hur det går. Jag har fuskat senaste månaden. Jag har inte kunnat träna som jag vill pga höften och jag har tappat inspirationen.

Har varit irriterad

Jag har varit irriterad för att jag inte kunnat träna. Jag har också varit bitter för nu vart allt jag gjort sedan februari förstört. Jag skulle ha vägt mig hos Åsa för två veckor sedan man jag sköt fram det för jag visste att vågen skulle visa plus.

Lika bra att få det gjort

I går var det dags att väga sig. Jag kände att det är som det är så det är lika bra att få det gjort. Jag hade rätt, jag hade gått upp 1 kg. Det var bara en liten detalj… Jag hade gått upp 1 kg i ren muskelmassa.

Positivt att gå upp i vikt

Det är ganska sjukt ändå att det kan vara positiv att gå upp i vikt. Jag kollar låta mig unna saker över jul och nyår. Målet är att inte spåra totalt sen kommer jag köra hårt igen förta januari. Nu ska de byggas ännu mer muskler!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *