Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Vila i frid Skalman – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vila i frid Skalman

Drömmen om ett djur

I dag fick vi ta ett tråkigt beslut. Vi fick låta Skalman somna in. Sköldis och Skalman kom in i mitt liv när jag var 12 år. Jag önskade mig ett djur som de flesta barn i min ålder. Problemet var att min pappa har allvarlig astma och tål inte pälsdjur. I samma veva hade mamma en arbetskompis som hade två Sköldpaddor som hon ville bli av med. Så Sköldis och Skalman flyttade hem till mig. De hade haft flera ägare innan så vi vet inte exakt ålder på dem men vi tror att de är 31 år gamla.

Vila i frid Skalman

För ett år sedan gick Sköldis bort och Skalman blev ensam kvar. Sedan dess har han inte varit sig likt. Han ligger mest och glor in i en vägg och går aldrig upp på landdelen längre, något dom gjorde ofta innan Sköldis dog. De är ju svårt att avgöra om en Sköldpadda är deprimerad men vi tror att han är det. Veterinären höll med då han hade magrat mycket. Så i dag tog vi det svåra beslutet att det bästa för honom är att somna in. Tack Skalman för de 21 år vi haft tillsammans. Nu kan du Sköldis simma ihop igen. Vila i frid<3

 

1 reaktion på “Vila i frid Skalman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *