Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Resultat vecka 21 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 21 med Viktväktarna

Resultat vecka 21 med Viktväktarna

Nu är det säkert någon som tänker ”Men vad är detta? Du skulle ju ta en paus och sen börja igen efter semestern”. Ja så var tanken eftersom det blev som det blev med njurstenar och allt. Jag hade gått upp 2 kg på ett dygn och var bitter och sjuk. Så jag struntade i att räkna i två veckor. Jag åt godis, chips, pizza och drack tranbärsjuice i mängder.

Klarade målet trots allt

Jag var bitter över att inte ha nått målet -10 kg innan vi åker. Men I söndags bestämde jag mig för att ställa mig på vågen hemma och vad visade den? Jo -10 kg! Dock på morgonen och utan kläder men jag sa ju aldrig hur jag skulle väga mig. Jag sa bara – 10 kg;) Jag tänkte ändå låta bli att väga mig nått innan jag åkte. Jag har ju ändå fuskat rätt bra liksom. Ni kan tex se lördagens middag på Pinchos här. Vill inte ens veta hur många points den innehöll.

Vägde in mig ändå

Jag satt i soffan i går kväll och tänkte och kom på att jag skulle väga mig så jag vet hur det gått efter resan. Så jag ställde mig på vågen och insåg att det var minus. Kollade på klockan och insåg att VV öppnade kvällens sista möte om en kvart. Så jag slängde mig i bilen och drog dit och vägde mig. Resultat vecka 21 med Viktväktarna blev -0,5 kg. Haha min kropp mådde tydligen bra av lite fet mat. Det känns i alla fall sjukt bra att ha ett minusresultat innan jag åker. Var ynka 0,1 kg från att få guldstjärna nummer tre, men den kommer. Nu kör vi två veckor all inclusive så får vi se hur det går;)

 

Resultat:

Från start 2008: -24,3 kg
Från start januar 2018: – 8,9 kg
Kvar till första delmål : 1,1 kg

Resultat vecka 21 med Viktväktarna

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *