Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Härliga dagar i solen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Härliga dagar i solen

Härliga dagar i solen

Härliga dagar i solen

Vilka soliga och härliga dagar vi haft. Jag gillar solen, då mår jag som bäst. Både psykisk och fysisk. Just nu är jag glad att jag över att jag är egen företagare och att jag inte har något jobb. Eller ja jag har ju faktiskt lite jobb just nu men jag kan jobba när jag vill. Så jag kan steka på dagen och jobba på kvällen. Så de senaste kvällarna har jag klippt film och kollat på Rederiet.

Trevligare med sällskap

Jag är ju ganska rastlös av mig och svårt för att ligga still och göra ingenting. Kanske har jag ADHD? Svaret får vi om några veckor haha;) Det är dock roligare att gör ingenting om man har sällskap. Så två dagar i rad har jag tvingat med mig grannen Andreas ut för att sola. Troligtvis blir det en sväng även i morgon.

Hur tänkte psykiatrin här?

I dag har jag också varit i väg och träffat min kurator för första gången. Eftersom det är Corona-tider så undviker de att släppa in patienter så jag fick frågan om de är okej att ses utanför och ta en promenad. De kan jag ändå köpa då jag ändå fick göra ett val. I mitt fal spelar de ingen roll eftersom över 15 000 personer läser om min fysiska sjukdom varje månad.

Glömde sekretessen

Dock förstår inte hur de tänkte när de står utanför och ska pricka av alla som kommer. Hon hittade inte mitt namn så hon trycker upp listan i ansiktet på mig och ber mig att leta själv. Och där jag sett alla dagens patienter. Vad hände med sekretessen?  Jag tog iallafall upp detta och chefen är informerad så vi får hoppas att de tänker lite mer nästa gång.
Nu ska jag avsluta dagen med att chilla i soffan och kolla på serier.

1 reaktion på “Härliga dagar i solen

  1. Jag har också njutit av solen. I dag går alla runt och tycker det är varmt, men jag fryser. Tror det har med fibrovärken att göra, ska göra ett försök att lägga mig i solen en liten stund däremot. Vi får väl se om jag kryper in i min snugglerug ändå i slutändan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *