Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag lägger ner Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag lägger ner Viktväktarna

Jag lägger ner Viktväktarna

Som ni redan vet så var mitt mål -10 kg innan vi åker till Kroatien den 30/5. Resultatet hittills är – 8,5 och jag kommer snubbla på mållinjen. Jag har valt att lägga ner Viktväktarna för tillfället eftersom situationen är som den är. Det viktigaste just nu är att bli frisk och jag äter saker som är lätta att laga.

Det viktigaste är inte vad jag äter utan att jag äter

Det viktigaste är inte vad jag äter utan att jag äter. Min mage är jättesvullen och jag har gått upp 2 kg på två dagar sen gör även morfinet så jag blir förstoppad. Jag skulle bara bli irriterad om jag gick och vägde mig nu. Så vi tar en liten paus, jag har slutat räknat points för tillfället men jag kommer inte gå helt bananas.

Ska försöka sköta mig i Kroatien

Jag ska försöka röra på mig mer i Kroatien och tanken är att jag ska försöka räkna så mycket det går. Det blir inte alltid som man har tänkt sig men jag har gjort det bästa jag kan men nu måste jag lyssna på kroppen. På bilden nedan ser ni hur magen ser ut i dag, den mår inte så bra som ner ser. Jag ser gravid ut på riktigt men det är typ de enda vi är säkra på att jag inte är för de har tagit tre test senaste två veckorna.

Jag lägger ner Viktväktarna

3 reaktioner på “Jag lägger ner Viktväktarna


  1. Tråkigt att höra.. Du har verkligen kämpat hårt! Men som sagt, det viktigaste är hälsan!
    Hoppas din resa blir bra och att det kanske kan bli en nystart i fråga om krafter.
    Många Styrke Kramar! Gisela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *