Vardag

De försvunna solglasögonen

De försvunna solglasögonen

Jag vet inte riktigt vad det är med mig och solglasögon men jag tror det vilar en förbannelse över mig. Sedan flytten i februari förra året så har alla mina solglasögon varit borta. Men förra veckan hittade jag två par. De ena paret gick sönder direkt jag tog i dem.

Spårlöst försvunna

Jag är 90 % på att jag hade med dom andra till Hagfors och att jag hade dem i handen i förrgår. Men helt plötsligt var de borta. Helt jävla spårlöst borta. Mamma hjälpte till att leta i hela huset men nej de finns ingenstans. Bara för det så ligger de säker i Karlstad. Jag tappar bort saker i vanliga fall men efter en vecka med morfin så är inte min hjärna med alls.

Köpte nya

Tillslut gav jag upp letande och åka ner till Hagfors och köpte ett par nya. Det är ju bra att ha solglasögon i Kroatien liksom. Dom på bilder är de nya och de är köpta på Norbergs.

De försvunna solglasögonen

4 Comments

  1. Mina solglasögon försvinner också jämt eller så har jag sönder dem av misstag 😉 🙁

  2. Snygga brillor. Tappar också jämt bort mina solglasögon, förstår inte hur det går till!?! hahah

  3. Det vore jättejobbigt om jag skulle förlora mina glasögon, jag har med styrka så att jag kan se ordentligt så de är dyra. Tur att du kunde köpa nya solglasögon! Dina nya är ju riktigt eleganta, lite 50-talsstil tycker jag, snyggt.

  4. Åhh det är så jobbigt när saker och ting försvinner!!

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*