Aspiepower Media

Dag 28: Frågor jag ofta får och svar på dem.

Frågor jag ofta får:

Hur kändes det att få diagnosen Aspergers syndrom?
Svar: 
Det var en stor lättnad, nu kunde både jag och andra förstå varför jag inte alltid fungerade som andra begärde. Men framförallt för jag helt plötsligt fick det stöd i skolan som jag alltid hade behövt men inte fått för att jag inte hade diagnosen på papper.
——————-

Vad är det sämsta med att ha Aspergers syndrom? 
Svar: I dag är det ingeting för jag har lärt mig hur jag ska hantera den och leva med den.
——————-

Vilka mediciner har du?
Svar:300 mg Seroquel (mot Bipolär sjukdom, 20 mg Saroten (mot IBS), 50 ml Benepali (injektion mot psoriasisartrit), Qlaira (p-piller.
Vid behov: Sobril, Atarax(lugnande), Stilnoc (insomningstabletter), Zyprexa (starkare lugnande som smälter på tungan och går in i blodet snabbare), Alvedon, Orudis (mot inflammationer), Oxynorm (starka smärtstillande.)
——————-

Vill du ha barn i framtiden?
Svar: Ja men inte nu för det går inte eftersom mina mediciner kan ge fosterskador och det inte är läge att ta bort dem. Läs mer här!
——————-

frågor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *