Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Lugnet före stormen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Lugnet före stormen

Lugnet före stormen

Lugnet före stormen

Den här veckan och nästkommande är ganska lugna. Lite som lugnet före stormen för sedan väntar två kaos veckor. Men det är inte bara kaos det kommer också bli spännande veckor och jag ser fram emot dom. Vecka 46 väntar två dagars utbildning med Hjärnkoll. Vi ska lära oss hur man når ut i sociala medier och till media. Jag behöver kanske inte den här utbildningen för jag skulle tom kunna hålla i den haha. Men det ska ändå bli kul att träffa andra ambassadörer och kanske lär jag mig något.

Riksfinal

Veckan efter är det dags att dra till Stockholm för Visa vägen galan. Jag vann i min region och nu är det dags för finalen. Förra gången var det ni som röstade fram mig nu är det en jury som väljer vem som vinner. Förra gången fick jag veta en vecka innan att jag vunnit. Nu kommer man får veta det under galan och min Asperger-hjärna hatar att jag inte vet vad som kommer händ. Att jag inte kan planera. Jag är glad för att jag vann i min region och jag blir inte besviken om jag inte vinner.

Vidare till Jönköping

Efter Stockhholm hoppar jag av i Kumla för på onsdag den 21/11 åker jag ner till Jönköping för att föreläsa. Har du inte bokat din biljett än så kan du läsa mer här. Så som sagt det blir några intensiva veckor. Därför är det viktigt att vara på den vilotid som finns. Så i går blev det en lugn kväll hemma med Bebbsan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *