Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Försäkringskassan skapar stress – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Försäkringskassan skapar stress

Krångelkassan

För några veckor sedan skrev jag om att krångelkassan vill ha in nya läkarutlåtande när jag ansöker om förlängt högriskskydd. Jag hade till den 24/5 på mig att få in intygen, vilken är i morgon. Den senaste veckan har jag känt en enorm stress över detta. Intygen är på väg och jag skulle ha ringt och informerat handläggaren om detta. Dock är det inte så enkelt att ringa från akuten eller hög på morfin och få fram det man vill. Sent i går kväll kom jag på att jag glömt ringa så ringde då och lämnade meddelande.

Försäkringskassan skapar stress i onödan

I dag ringde handläggaren upp och han skulle anteckna att intyget var på väg. Sen säger han ”Ja det är många som haft samma problem, då det är högt tryck på vården”. Ja men varför i helvete sätter dom då två veckor som gräns? När de vet att verkligheten ser ut så? Man är nog stressad över att behöva ha med dom att göra för man vet aldrig vad de hittar på. Då väljer försäkringskassan att skapa mer stress helt i onödan.

skapar stress

1 reaktion på “Försäkringskassan skapar stress

  1. Det är hemskt att man ska behöva kriga hela tiden när man redan mår väldigt dåligt. Jag hade nyligen ett möte med min handläggare och det var ett himla räknande på ”när jag ska vara frisk och arbetsför” typ. Hemskt stressande!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *