sjukt sliten

Sliten

Jag är van att leva med smärta men att leva med så här svåra smärtor i tre veckors tid tar på krafterna. Jag är sjukt sliten just nu. Jag sover aldrig på dagarna längre kan nog räkna gångerna jag gjort sedan 2014 på en hand. Men både i går och dag har jag sovit två timmar på dagen. Det ska bli sjukt skönt att få två veckors semester efter det här äventyret.

Se på speedway

I morgon är det dags för årets första hemmamatch för Valsarna. Jag har längtat så mycket men jag bestämt mig för att bara sitta på läktaren i morgon. Så kameran får ligga kvar i  kameraväskan några veckor till. Jag är glad om jag ens orkar ta mig dit. Sen är det kul att få se speedway för en gångskull för de tio senaste åren har jag ju sett större delen av matcherna genom kameran.

sliten

Mamma det var en dålig glass som du valt. Den var äcklig!

 

Ett svar på ”sjukt sliten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen