Aspiepower Media

Veckoplan 20 | En lugnare vecka

En lugnare vecka

Ännu en vecka har nått sitt slut och ny har startat. Det känns som veckorna rusar i väg. Snart tar jag semester och drar till Kroatien. Men det är lite saker som måste göras innan dess. Denna vecka är ändå en lugnare vecka. Den innehåller mest jobb men också ett 10 års jubileum.

En lugnare vecka
Bildkälla: unsplash.com

Veckoplan:

Måndag:

Jobb på Eldialog 9-13.
Hela eftermiddagen/kvällen är fri så vi får se vad den har att erbjuda.

Tisdag:

Jobb på Eldialog 9-13. Från 14.00 ska jag tvätta. Sen ska jag och Carolina se Luddes match på tv:n kl 19.00. Det är vår nya tisdagsrutin;)

Onsdag:

Jobb på Eldialog 9-11.
Klockan 11 ska jag träffade mina nya kontaktperson. Det blir första gången vi ses utanför ett kontor. Klockan 16.15 ska jag vara på Viktväktarna och väga in mig.

Torsdag:

Har en ledig dag utan planer men någon gång mellan 14-15.00 ringer reumatologen för att skriva det där läkarutlåtandet jag behöver. Det är väldigt skönt att de fixar det per telefon eftersom vi har kort om tid på oss.

Fredag:

Samspelet har 10 års jubileum och öppet hus så jag tänkte gå dit och hälsa på.

Lördag-Söndag:

Helgen kommer spenderas i Hagfors men har inte bestämt mig än om jag åker på fredag eller lördag. Eller föresten det är ju inte jag som bestämmer det utan Baby och när hon behagar komma ut från sängen;)


Veckans förväntningar:

Jag förväntar mig en lugn vecka och jag får möjligheten att tanka på lite mer energi för det behövs nu.

Veckans utmaning:

Den här veckan är ganska lugn så jag ser inga större utmaningar.

Hur gick förra veckans utmaning?

Förra veckans utmaning var att inte få ett utbrott trots vad vågen visade. Men det gick bra för vågen visade ett bra resultat;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *