Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Det är jag som bestämmer över min kropp inte ni! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det är jag som bestämmer över min kropp inte ni!

Det är jag som bestämmer över min kropp inte ni!

Jag har valt att vara en offentlig person. Jag har valt att dela med mig öppenhjärtigt av mitt liv. Jag är beredd på att ni inte alltid tycker som mig men i bland blir jag lite trött. Nu senaste tiden så har valt att dela med mig av min viktresa, för att jag vill inspirera andra. Men för varje vecka jag lägger ut mitt resultat så kommer kommentarer som: ”Nu måste du sluta det kommer inte finnas något kvar av dig.” Jag är så sjukt trött på dessa kommentarer. Det är min kropp och det är jag som bestämmer över min kropp inte ni. Det känns som ni förminskar mig och att ni tycker att jag inte kan ta ansvar för mitt eget handlande. Personen som kommenterar har aldrig sett mig i verkligheten och har troligen ingen aning om hur lång jag är och vad jag borde väga.

Kommer inte tyna bort

Jag förstår inte ens varför jag ska försöka försvara mig. I dag väger jag 74,2 kg och är 168 cm lång. Enligt BMI-värdet ska jag väga under 71 kg. Mitt första delmål är 69 kg för då har jag gått ner 10 kg. Enligt Viktväktarna ska jag ligga någonstans mellan 56-71 kg för att vara guldmedlem. Min tanke är att jag ska väga någonstans mellan 65-68 kg. Som ni ser så har jag valt att lägga mig ganska högt så jag kan inte förstå varför folk tror att jag ska tyna bort om jag fortsätter att gå ner i vikt. Jag har fruktansvärt bra självinsikt och jag har full koll på vad jag gör. Jag är så himla stolt över mig själv och vilken bra resultat jag gjort på så kort tid. Jag kämpar på och då är inte kul att hela tiden bli ifrågasatt.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Skulle du gå in på ett Viktväktarmöte och gå fram till random person och säger ”Nej nu får du sluta för nu börjar du allt bli för smal”? Nej jag tror inte det va? Varför är det då okej att hoppa på och ifrågasätta mig bara för att jag valt att dela med mig av min viktresa på sociala medier? Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

 

Det är jag som bestämmer över min kropp

17 reaktioner på “Det är jag som bestämmer över min kropp inte ni!

  1. Så störande med såna kommentarer, du vet bäst själv, jag tycker det är grymt av dig! Fortsätt kämpa med din vikt, så länge du mår bra <3

  2. Så himla tröttsamt med folk som alltid ska framföra sina åsikter. Man kan faktiskt hålla sånt för sig själv om man nu tycker det. Låt alla ta ansvar för sina egna handlingar liksom. Kram!

    1. Ja precis. Jag får stå ut med att folk har åsikter för jag har valt att bli en offentlig person. Men vissa människor borde lära sig när det är dags att vara tyst 🙂 Kram

  3. Jag har blivit inspirerad av din viktnedgång. Jag behöver också gå ner i vikt. Jag äter helt fel och för lite. Jag väger idag 120kg och är 165cm lång. Jag ska börja på viktväktarna snart

  4. Självklart är det du som bestämmer över din kropp, de som skriver dessa kommentera är väl avundsjuka för att de inte lyas lika bra som du. Fortsätt som du gör, du gör ett bra jobb.

  5. Jag brukar bara undvika sådana inlägg som handlar om vikt och dieter etc pga personliga åsikter. Folk som kommenterar på det viset du beskriver… Då får väl de låta bli att läsa då tycker jag. Man ser i rubriken vad du skriver om så det är inte så svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *