Aspiepower Media

Ny vecka nya äventyr

Tiden går för fort

En ny vecka har börjat och vi är snart inne i mitten av mars. Alltså vad hände? Det var ju nyss jul och nyår. Tiden går alldeles för snabbt men det är också bra för då börjar snart speedwaysäsongen haha. Det är 73 dagar kvar till första hemmamatchen och jag börjar få abstinens. Och om 79 dagar åker vi till Kroatien det ska bli jävligt skönt. Jag längtade lite extra i morse när jag gick till bilen. Det snöade i går och nu är det bara äckligt slask. Är så trött på det här vädret, det räcker med snö nu.

Ny vecka nya äventyr

Men, men en ny vecka är här och det är bara att köra på. Tänkte dock ta en ganska lugn vecka och bara jobba måndag-onsdag sen drar jag till Kumla. Mitt boendestöd kommer i dag och sen funderar på att gå och väga mig på Viktväktarna redan idag. Så jag kan åka när jag slutat jobba på onsdag. Gillar inte att köra bil långt i mörker så undviker det om jag kan. Hoppas på att jag gått ner minst 0,3 kg, fast det bara blir fem dagar. För då har jag tagit 6 kg och får den där guldstjärnan som jag redan fick förra veckan när de gjorde fel haha.

Ny vecka

2 reaktioner på “Ny vecka nya äventyr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *