Aspiepower Media

Vi ska åka till Kroatien

Vi ska åka till Kroatien

För några månader sedan skrev jag om att tanken är att vi ska vara utomlands när mamma fyller 60 år i början av juni. Först lutade det mot Thailand men pappa var inte sugen på att flyga så långt. Han har astma och de senaste gångerna de har flugit har han fått syrgas på flyget. Så i stället lutade det mot Grekland eller Turkiet, det var dock inte jag så sugen på för har varit där massa av gånger. Så efter mycket om och men så har vi nu bokat en resa till Kroatien. Jag har sagt i flera år att jag vill dit men ingen har varit sugen på att bli med. Men nu är det bokat och klart den 30/5-13/6 är vi borta.

Överlever jag utan speedway?

Det stora problemet är fortfarande de där att jag missar en speedwaymatch. De har lovat att sända Luddes heat live på Facebook så jag kanske överlever att missa en match;) Det ska iallafall bli galet skönt att få lite sol och värme.

Vi ska åka till Kroatien
Foto: Ving.se
Foto: Ving.se
Foto: Ving.se

4 reaktioner på “Vi ska åka till Kroatien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *