Aspiepower Media

Det går åt rätt håll

Det går åt rätt håll

Det går som sagt mot rätt håll. Jag är feberfri nu när jag tagit alvedon och tanken är att jag ska jobba i morgon. Jag är dock sjukt rastlös nu efter att legat i soffan i tre dagar. Så i dag har jag spelat in en ny video till er där jag svarar på era frågor.

Pepp på YouTube

Jag har blivit så pepp på YouTube sedan jag fick nya kameran. Förut la jag upp nån video sen tröttnade jag. Nu har jag tre videos uppladdade som ligger och väntar på att de ska publiceras haha. Ska försöka få upp en i veckan har jag tänkt. Så glöm inte bort att prenumerera om du inte vill missa när det kommer upp en ny video. Vi är snart uppe i 100 premumumenter så kul!

Söndagsmys

När jag inte filmat så har jag spenderat dagen på golvet. Kom på att jag kan ligga på den stora säcken för att byta ställning för min stackars rygg. Nu ska jag dock åter gå till soffan och se på en film och mysa med Fröken B.

Går åt rätt håll

2 reaktioner på “Det går åt rätt håll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *