Aspiepower Media

En föreläsning om livet med diagnoser


Detta inlägg är skrivet i samarbete med mitt företag Aspiepower media


 en föreläsning om livet med diagnoser

Boka en föreläsning om livet med diagnoser

Januari och februari brukar vara de månader då jag har minst med föreläsningar men så är det inte i år. Jag har redan hunnit med att haft fem stycken. Eftersom jag jobbar med annat så kan ju bara ha ett viss antal föreläsningar varje månad så det gäller att pussla lite för att få ihop det. Så nu håller jag på att planera resten av våren. Så vet du om att du vill boka mig under mars- maj så är det dags att kontakta mig nu. Du får gärna höra av dig redan nu om du vill boka mig i höst med för jag gillar personer som är ute i god tid;)

En gripande rolig och informativ föreläsning

Boka en gripande, rolig och informativ föreläsning. Jag delar med mig av hur det kan vara att leva med Aspergers syndrom och Bipolär sjukdom typ 2.  Jag berättar på ett öppenhjärtigt sätt om resan från trasig 14 åring, åtta självmordsförsök och psykiatrisk slutenvård. Till att hitta tillbaka till livet, utbilda sig till journalist och starta eget företag. Mycket fokus ligger på hur jag med rätt hjälp och stöd har vänt mina funktionsnedsättningar till funktionsförbättringar.  Föreläsningen passar alla men extra bra för dig som möter personer med dessa diagnoser i ditt arbete. Läs mer om mina föreläsningar här!
För bokningar och frågor skicka ett meddelande eller maila info@joannahalvardsson.se


Recensioner:

Alla som jobbar med barn och ungdomar borde få möjligheten att följa med Joanna på hennes resa genom att höra hennes föreläsning. En föreläsning där Joanna berättar utifrån sin verklighet på ett enkelt sätt om sina erfarenheter hur vardagen har sett ut för henne. Jag får ännu en gång bekräftat hur dåligt vårt samhälle är att ta till vara på alla människors olikheter. Det finns ibland enkla metoder och lösningar som gör att alla människor kan få utvecklas och få ett bra liv. Jag rekommenderar varmt Joannas föreläsning.
/Anders Rosell, Orsa

 

Sörmlandsidrotten och Parasportförbundet möter många idrottsföreningar. Vi ser att det är viktigt att informera och utbilda ledare kring bemötande för ALLA barn och ungdomar inom idrotten. Detta är också välbehövligt för att idrotten ska kunna leva till vad ”Idrotten vill”. Viktigt med kunskap kring hur olika bemötande och tydlighet kan påverka personer med bl a dolda funktionsnedsättningar. Joannas föreläsning ger nya aha-upplevelser och insikt i hur man inom idrotten och skolan kan underlätta för barn och ungdomar bara genom sitt ledarskap. Hon berättar på intressant sätt om sina erfarenheter från skolan och sitt idrottande under sin uppväxt. Joanna har en närhet i sin föreläsning och fångar åhörarna och förflyttar positioner. Föreläsningen passar både för ledare inom idrotten, skolpersonal, föräldrar, anhöriga och aktiva. Efter föreläsningen bär man med sig att vi är alla olika, men unika på vårt eget sätt. En tankeställare kring vad som egentligen är normalt.
/Sussie E, Idrottskonsult/Sörmlandsidrotten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *