Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sjuk – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sjuk

Dags för mig att bli sjuk nu

Jag har jobbat två timmar i dag sen har jag och mamma varit ute på stan. Det fick bli bakad potatis till lunch i dag. När vi var ute på stan så började jag att känna mig mer mer hängig. När jag kom hem så insåg jag att jag hade 38,4 i feber. Så kanske inte var så konstigt att jag kände mig hängig.

Stannar i Karlstad

Tanken var att jag skulle följt med mamma och pappa till Hagfors i dag men blir kvar här tills i morgon så får vi se hur det känns då. Men det var bra av min kropp att bli sjuk just nu för nu har jag ju inga föreläsningar på ett tag.

sjuk
Tur att den här knasbollen kommit hem och kan ta hand om mig;)

 

2 reaktioner på “Sjuk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *