Vardag

Världens godaste semlor

Världens godaste semlor

Carolina var med till Kristinehamn i går, hon kommer därifrån från början. Så länge som jag känt henne så har han tjatat om semlorna på Bageri Höghuset, hon säger att de har världens godaste semlor. Så eftersom vi ändå skulle till staden så åkte vi i god tid så vi kunde köpa semlor. Ja hon hade faktiskt rätt, de var riktigt goda. Så har ni vägarna förbi Kristinehamn så kan jag rekommendera dem.

Kör inte skype på en sömntablett

Jag tog en sömntablett i går kväll för att jag skulle komma till ro efter föreläsningen. Tanken var att jag skulle sova. Men jag har ett svagt inne av att jag kört videosamtal på skype. Haha dagens tips prata inte i telefon när du tagit en sömntablett om du vill minnas vad du sa. Tur att det var just den personen jag prata med för han har redan hört mig säga massa knasiga saker haha.

Världens godaste semlor Världens godaste semlor Världens godaste semlor

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jeanette
  14 mars, 2018 at 01:52

  Vad för sömnmedicin äter du när melatonin inte fungerar? Jag själv äter propavan och imovane. Imovane har jag ätit så länge och det lite sådär halvbra. Men samtidigt behöver jag dom..

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   14 mars, 2018 at 09:23

   Jag har stilnoct som är en insomningstablett då mitt största problem är att komma till ro. När jag sover så sover jag:)

 • Reply
  Jeanette
  14 mars, 2018 at 01:53

  känns*

Leave a Reply