Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Det går runt isbjörnar på stan – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det går runt isbjörnar på stan

Det går runt isbjörnar på stan

Ja så kallt är det nästan, så det går runt isbjönar på stan. Vintern brukar vara värsta perioden för mig. Den brukar innebär mycket smärta och stelhet i mina leder. Min reumatiska sjukdom gillar inte kyla. Men den här vintern kör jag värmemadrass i sängen när jag sover och när jag vaknar så kan jag kliva upp som vanligt. Varför har jag inte kommit på det här tidigare? Tidigare har jag fått rullat ur sängen, krupit in till badrummet för att duscha i kokhett vatten i hopp om att få igång kroppen.

Jobb och tvätt

Just nu sitter jag på jobbet. När jag slutat ska jag åka hem och tvätta och packa inför morgondagen. Jag har gett upp hoppet om att rädda vloggen jag spelade in i helgen, det tar för mycket tid. Så jag kommer spela in en ny i morgon i stället så ni får hänga med till Uddevalla. En fågel har viskat i mitt öra att det är ca 70 personer anmälda och nästan fullsatt, så kul!

Det går runt isbjörnar på stan

Bildkälla: unsplash.com

1 reaktion på “Det går runt isbjörnar på stan

  1. Hej
    Denna kommentar är off topic gällande ditt inlägg. Jag har funderat på om jag har aspergers och känner igen mig mycket av de symptom som finns. Jag undrar hur jag går tillväga för att få en utredning? Är det nödvändigt i vuxen ålder? Får man en utredning genom att be om en eller behöver man kämpa sig för att få hjälp?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *