Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag vann storvinsten på Bingo! – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag vann storvinsten på Bingo!

Jag vann storvinsten!

I går efter jobbet åkte jag hem och åt lunch innan jag åkte vidare till sjukhuset. Eter mitt paraffinbad åkte jag och hämtade upp Carolina. Vi åkte till Skoghall för att köpa ett armbågsstöd men det blev inget utan i stället hamnade på bingo. Hon hade några värdecheckar så vi spelade gratis och jag vann storvinsten! Hela 10 kr! Jag gick ju plus iallafall alltid något.

När ni läser det här inlägget så ligger jag troligtvis och sover, för det är tidsinställt. Det är helt och jag och Bebbsan ska bege oss mot Hagfors.

storvinsten

1 reaktion på “Jag vann storvinsten på Bingo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *