Verksamhet för katter?

I går efter jobbet åkte vi mot Hagfors, Baby är ju lite underlig hon. Hon ska alltid bråka när hon ska in i buren och springer och gömmer sig under sängen. Men när hon väl är i buren så säger hon inte ett ord och kan sitta 15 mil och säga ett pip. Funderar över om vi ska starta upp en kurs där Baby kan lära andra katter hur man sköter sig i bilen, haha kanske vore något de:D

I dag började jag dagen med sovmorgon, skönt att få sova ut ordentligt. Nu ska jag skriva klart reportaget jag gjorde i Köla i tisdags sen har jag inga större planer.
Solen skiner och man blir sugen på att gå ut men är svinkallt ute, så tror jag håller mig inne.

Vad ska ni göra denna lördag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen