Aspiepower Media

Grilla inomhus & höjden av otur

Grilla inomhus

När Henrik kom hem från jobbet i går så tog vi en tur till Hallsberg och Dollarstore. När vi kom ut till bilen så inser vi att jag fått stenskott. Vadå höjden av otur som ni kanske minns så bytte jag rutan för typ tre veckor sedan. Underbart med oväntade utgifter men det är sånt man får räkna med när man har bil. När vi kom hem så testade vi vår nya grill. När vi var och handlade i helgen så såg vi att Coop vid Marieberg hade ett jätte bra erbjudande på en inomhusgrill så vi slog till på den. Så himla smart nu kan vi grilla inomhus mitt i vintern och himla snabbt gick det med.

Sjuk lagom tills jag ska åka hem

När vi var ute så insåg jag att jag inte var riktigt hundra så åkte hem och tog febern som visade 38,0. Kul att jag blir sjuk lagom till att jag ska hem och jobba. Vi får se hur det utvecklar sig under dagen ska inte åka förrän i eftermiddag. Jag hoppas det går över fort för jag har inte tid med det här för nästa vecka ska jag ju föreläsa i Uddevalla. Varför blir man alltid sjuk när det passar som sämst?

Grilla inomhus Grilla inomhus Grilla inomhus

2 reaktioner på “Grilla inomhus & höjden av otur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *