Aspiepower Media

Aspergervänliga sängkläder

Aspergervänliga sängkläder

Som sagt så jobbar hemifrån i dag och sängen är mitt kontor. När jag låg här så kom jag på att jag måste tipsa er om en grej. Vi köpte nya sängkläder på Lager157 och jag tycker att dom är Aspergervänliga. Nu kanske ni som inte har en NPF-diagnos tänker ”Men herregud vad yrar hon om? Måste man ha särskilda sängkläder om man har Aspergers syndrom?”.

Annorlunda perception

Nej alla behöver inte det men många som har Aspergers har annorlunda perception. Vilket gör att man upplever känsel annorlunda tex så kan man uppleva att kläder och sängkläder skaver och är obekväma. Jag vill helst gå runt i mjukiskläder och är väldigt petig när det gäller sängkläder. När jag flyttade hemifrån så bytte jag mina nya sängkläder mot mammas 20 år gamla och söndertvättade sängkläder. För de gamla var mjukare och skaver inte.

Om katten får välja

Så är ni också känsliga så kan jag verkligen rekommendera dom som Lager157 har. De tar 400 kronor för två stycken, ett helt okej pris tycker jag. Ni hittar dem här. Detta är inget samarbete på något sätt utan bara ett bra tips och jag hoppas att den kan hjälpa andra. Även Baby kan rekommendera dem, hon har inte tid att skriva en recension men jag tror det räcker att se bilderna på henne nedan för att se hur nöjd hon är;)

Aspergervänliga sängkläder

5 reaktioner på “Aspergervänliga sängkläder

 1. Hej på Dig,
  Hittade Din blogg av en slump och lämnade att läsa den länge 🙂
  Ville bara lämna en hälsning åt Dig!
  Jag tycker du verkar vara en riktig kämpe och trevlig person!
  Önskar Dig allt gott!

  Ps. Ursöt kattfröken du har!!!

 2. Hej!! Jag undrar om du har fler tips på påslakanset/lakan/sängkläder överlag? Lager 157 verkar inte sälja längre och ja, jag vet inlägget är från längesedan! Men jag letar desperat efter (på riktigt) sköna sängkläder!
  Med vänliga hälsningar
  Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *