Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Oväntade utgifter – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Oväntade utgifter

Babys nya pojkvän

Nu är jag framme i Hagfors. Baby har tydligen skaffat en ny pojkvän när jag varit borta. Hon säger att Dregen är hennes nya kille och hon har legat och myst med honom hela dagen. Jag tycker att det är lite orättvist att hon får mys med Dregen men inte jag;)

Oväntade utgifter

Jag har också varit och besiktat bilen, det gick så där. Den gick igenom med med anmärkning för min framruta är paj. Det har varit något som inte gått bort på två veckor men jag trodde det var skit för att spolarvätskan inte nådde dit. Men det visade sig att armen till vindrutetorkare är sne så den rispar upp rutan. Så det var inte smuts utan rutan är trasig. Så nu måste både armen och rutan bytas, underbart med oväntade utgifter. Får ringa verkstaden på måndag så får vi se vad kalaset går på, försäkringen täcker ju en del i alla fall.

oväntade utgifter

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *