Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Resultat vecka 6 med Viktväktarna – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Resultat vecka 6 med Viktväktarna

Resultat vecka 6 med Viktväktarna

I dag var det dag för veckans vägning och den här gången var jag mer pepp än förra veckan. Jag kände på mig att det var ett bra resultat. När jag väl klev upp på vågen så var det bättre än vad jag väntat mig. Resultat vecka 6 med Viktväktarna blev – 1,2 kg. Det betyder att jag har gått ner 3,9 kg på sex veckor. Helt galet med tanke på att jag bara ändrat kosten och inte tränar.

Börjar bli bekväm i min kropp

Nu har jag kommit till en gräns där jag känner mig bekväm i min egen kropp igen. Jag vill dock komma under 70 kg så jag ändå har lite att ta av. Jag kommer ju få äta mediciner mot Bipolär sjukdom resten av livet och i perioder kommer vi behöva höja dosen. Tyvärr är ju en av biverkningarna att man går upp i vikt då därför vill jag ligga under 70, så jag är innan för BMI-värdet för min längd (168 cm) och att det inte är katastrof att jag går upp fem kilo. Jag skiter i om jag väger 65 kg eller 75 kg, så länge som jag mår bra.  Men tyvärr vet jag ju hur snabbt den kan gå eftersom jag gick upp 30 kg på en och halv månad 2007. Där vill jag inte hamna igen.

 

Resultat vecka 6 med Viktväktarna

Resultat efter 6 veckor:
– 3,9 kg

Resultat från start 2008:
– 18,7 kg

Kvar till mål -10 kg tills maj:
6,7 kg

1 reaktion på “Resultat vecka 6 med Viktväktarna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *