Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Bananvåfflor 0 SP – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Bananvåfflor 0 SP

bananvåfflor

I dag tänker jag på BUP

I dag är det ingen vanlig dag för det är nämligen våffeldagen. Varje år vid den här tiden tänker jag på BUP.  Våffeldagen 2003 skulle jag och mina föräldrar åka till BUP i Karlstad men precis när vi skulle åka så fick jag ett spel av oklar anledning och vägrade åka.

Tänka utanför boxen

I stället för att ställa in hela dagen så satte sig personalen i Karlstad sig i bilen och åkte mot Hagfors. De är en av de få bra minnen jag har från min tid på BUP. Jag tycker att det är fint att de tänkte utanför boxen och hittade en lösning i stället för att ge upp. När personalen kom så stod jag stekte våfflor som vi bjöd dom på. Därför förknippar jag dom med våffeldagen.

Bananvåfflor

Våfflor är inte det nyttigaste som finns om man försöker leva hälsosamt men det finns faktisk nyttigare alternativ. Jag hittade ett recept på bananvåfflor som innehåller 0 smart points på det lila programmet. Förutom att de är goda så är dom också väldigt mättande så det räcker långt med en. Med lite spraygrädde och Önos sylt Bara bär så blev det sammanlagt 2 SP. Här kommer receptet.

Du behöver:

2 ägg
2 dl havregryn
1 och en halv tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
1 banan
1 dl mandeldryck osötad

Gör så här

Mixa alla ingredienser. Jag körde allt i en blender.
Låt stå en stund sen är det bara att steka på som vanliga våfflor.

 

 

1 reaktion på “Bananvåfflor 0 SP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *